Findkontor.dk

Dette site er skabt af Lokaleportalen.dk, som er Danmarks største portal for erhvervslokaler. Send en mail til vip@lokaleportalen.dk eller ring på 25238710, hvis du vil udleje dine lokaler hurtigt.

Leje af kontor i Århus

Mange fordele ved at have kontor i Århus

Se alle kontorfællesskaber og kontorhoteller med kontor til leje i Århus C

Der er mange fordele ved at placere sit kontor i Århus. Undersøgelser viser da også at mange virksomheder foretrækker at lægge deres kontor i Århus, når de skal vælge hvor de skal bo.

Fordelene ved at placere sit kontor i Århus er bl.a., at der er et godt rekrutteringsgrundlag grundet de mange mennesker i byen og at den offentlige transport er hurtig og dynamisk i storbyen. Derudover placerer mange virksomheder deres kontor i Århus, fordi de gerne vil være tætte på deres kunder, samarbejdspartnere mv. At placere sit kontor i Århus kan også lette transporten, hvis mange medarbejdere bor inde i byen.

Leje af kontor i Århus kan være lidt dyre end leje af kontor andre steder i Jylland, men den øgede udgift tjener sig oftest ind igen via alle de andre fordele.

Fakta om Århus C:
Demografiske forhold:
Århus er Danmarks næststørste by og Jyllands største by.
Der er ca 243.000 indbyggere i Århus (i 2010)

Århus Kommune
Information om Århus på Wikipedia
Statistikker om Aarhus (Danmarks Statistik)
Kort over Århus

Kontorhotel/Kontorfællesskab i Århus C
Klik her for at se de bedste tilbud på kontorlokaler til leje i Århus C lige nu
Klik her for en oversigt over kontorfællesskaber og kontorhoteller i hele Region Midtjylland med ledige kontorlokaler netop nu.
Tilbage til byfakta-siden