Findkontor.dk

Dette site er skabt af Lokaleportalen.dk, som er Danmarks største portal for erhvervslokaler. Send en mail til vip@lokaleportalen.dk eller ring på 25238710, hvis du vil udleje dine lokaler hurtigt.

Leje af kontor i Odense

Leje af kontor i Odense giver med sin centrale placering optimale forhold for virksomheder der vil nå ud til hele Danmark.

Se alle kontorfællesskaber og kontorhoteller med kontor til leje i Odense C

Odense har med sin centrale placering midt i Danmark optimal beliggenhed for virksomheder, der ønsker kort afstand til både Jylland og Sjælland.

Odense har desuden som Danmarks tredjestørste by et rigt byliv, hvilket giver optimale betingelser for virksomheder, der ikke ønsker en husleje tilsvarende de dyre adresser i København, men som stadigvæk ikke vil give afkald på de fordele det giver at placere sin virksomhed i en stor Dansk by.

I kraft af at Syddansk Universitet er vokset til at være et af Danmarks største universiteter, tiltrækker Odense nu flere unge studerende, hvilket er medvirkende til at gøre Odense en attraktiv by for virksomheder der gerne vil rekruttere unge medarbejdere.

Fakta om Odense C:
Demografiske forhold:
Odense er Danmarks tredjestørste by og Fyns største by.
Der er ca 166.000 indbyggere i Odense (i 2010)

Odense Kommune
Information om Odense på Wikipedia
Statistikker om Odense (Danmarks Statistik)
Kort over Odense

Kontorhotel/Kontorfællesskab i Odense C
Klik her for at se de bedste tilbud på kontorlokaler til leje i Odense C lige nu
Klik her for en oversigt over kontorfællesskaber og kontorhoteller i hele Fyn med ledige kontorlokaler netop nu.
Tilbage til byfakta-siden