Findkontor.dk

Dette site er skabt af Lokaleportalen.dk, som er Danmarks største portal for erhvervslokaler. Send en mail til vip@lokaleportalen.dk eller ring på 25238710, hvis du vil udleje dine lokaler hurtigt.

Leje af kontor på Frederiksberg

Leje af kontor på Frederiksberg giver en af de mest centrale placeringer i hovedstadsområdet

Se alle kontorfællesskaber og kontorhoteller med kontor til leje i Frederiksberg C

Frederiksberg er en bydel i Hovedstadsområdet og var oprindeligt adskilt fra selve København. Efter omkringliggende nabokommuners indlemmelse i København blev Frederiksberg by dog helt omsluttet af København. Indbyggerantallet på Frederiksberg cirka 94.000. Frederiksberg dækker cirka 8,7 km² og er dermed en af de tættest befolkede kommuner i Danmark.

Mod nord og vest afgrænses Frederiksberg afgrænset af S-banen herunder stationerne Ålholm, KB Hallen, Flintholm, Grøndal og Fuglebakken og mod nordøst af Åboulevarden. I den vestlige del ligger også Peter Bangs Vej. Metroen gennemskærer Frederiksberg fra vest til øst. Mod øst afgrænses Frederiksberg af Skt. Jørgens Sø. Frederiksberg har store grønne områder som Frederiksberg Have, Søndermarken og Zoologisk Have.

Frederiksberg giver gode rammer for drift af virksomhed og har bl.a. en meget lempeligere politik ifht. parkeringsafgifter end den omkringliggende Københavns Kommune. Derfor vælger mange virksomheder i dag at placere deres kontor på Frederiksberg.

Fakta om Frederiksberg C:
Frederiksberg Kommune
Information om Frederiksberg på Wikipedia
Statistikker om Frederiksberg (Danmarks Statistik)
Kort over Frederiksberg

Kontorhotel/Kontorfællesskab i Frederiksberg C
Klik her for at se de bedste tilbud på kontorlokaler til leje i Frederiksberg C lige nu
Klik her for en oversigt over kontorfællesskaber og kontorhoteller i hele Storkøbenhavn med ledige kontorlokaler netop nu.
Tilbage til byfakta-siden