Findkontor.dk

Dette site er skabt af Lokaleportalen.dk, som er Danmarks største portal for erhvervslokaler. Send en mail til vip@lokaleportalen.dk eller ring på 25238710, hvis du vil udleje dine lokaler hurtigt.

Leje af kontor i København K/Indre by

Leje af kontor i København K giver den absolut mest centrale placering for virksomheder der ønsker at være tæt på samarbejdspartnere og kunder.

Se alle kontorfællesskaber og kontorhoteller med kontor til leje i København K

København K. er en del af Københavns by og kommune og ligger centralt i Hovedstadsregionen. Bydelen har i alt cirka 46.000 indbyggere og er meget tæt befolket med virksomheder og butikker. København K er afgrænset af Københavns gamle volde fra Østerbro i Nord langs havneløbet med Refshaleøen, Holmen og Christianshavn til Kalvebod Brygge. På andre sider afgrænses København K af Søerne og Rådhuspladsen.

Bebyggelsen i Kbh K. er meget forskelligartet grundet alderen af byen. Der er mange spændende bygninger, stræder, torveog veje. Alt sammen bliver igen til et forskelligartet væld af små og større kontorer, kreative miljøer, kontorfællesskaber, kontorhoteller og butikker.

Mange virksomheder vælger at placere sig i København K for at være tæt på samarbejdspartnere, leverandører og på byens pulserende nerve.

Fakta om København K:
København Kommune
Indre By Lokaludvalg
Information om København på Wikipedia
Statistikker om København (Danmarks Statistik)
Kort over København K

Kontorhotel/Kontorfællesskab i København K
Klik her for at se de bedste tilbud på kontorlokaler til leje i København K lige nu
Klik her for en oversigt over kontorfællesskaber og kontorhoteller i hele Storkøbenhavn med ledige kontorlokaler netop nu.
Tilbage til byfakta-siden