Findkontor.dk

Dette site er skabt af Lokaleportalen.dk, som er Danmarks største portal for erhvervslokaler. Send en mail til vip@lokaleportalen.dk eller ring på 25238710, hvis du vil udleje dine lokaler hurtigt.

Leje af kontor i Hellerup og Gentofte

Leje af kontor i Hellerup, som er en del af Gentofte, giver gode muligheder for virksomheder der vil være tæt på byen og samtidig ønsker beliggenhed i et roligt miljø.

Se alle kontorfællesskaber og kontorhoteller med kontor til leje i Hellerup

Hellerup ligger op ad København og er en del af Gentofte Kommune, som har i alt cirka 70.000 indbyggere. Mod øst afgrænses Hellerup af Øresund og mod syd afgrænses Hellerup af Københavns Kommune. Mod nord og vest afgrænses Hellerup af Tranegårdsvej og Bernstorffsvej. Hellerup er et af de mest velhavende områder i Danmark.

Hellerup er - til forskel fra andre dele af Gentofte Kommune som Gentofte by, Ordrup og Jægersborg - ikke nogen gammel by. Hellerup er opstået ved udstykning i sidste halvdel af 1800-tallet. Før den tid var Hellerup domineret af lystgårde og landsteder som Blidah, Øregaard, Taffelbay, m.v.

I Hellerup lå også Store- og Lille Tuborg, som senere kom til at lægge navn til Tuborgs bryggerier samt Vartov, som lå ved Tuborg-grunden, som oprindeligt var oprindelig en kongelig lystgård.

Mange virksomheder er glade for at etablere kontor i Hellerup og Gentofte, da man både har nærheden til byen samt let tilgængelighed i forhold til indre by.

Fakta om Hellerup:
Gentofte Kommune
Information om Hellerup på Wikipedia
Statistikker om Gentofte (Danmarks Statistik)
Kort over Hellerup

Kontorhotel/Kontorfællesskab i Hellerup
Klik her for at se de bedste tilbud på kontorlokaler til leje i Hellerup lige nu
Klik her for en oversigt over kontorfællesskaber og kontorhoteller i hele Storkøbenhavn med ledige kontorlokaler netop nu.
Tilbage til byfakta-siden