Findkontor.dk

Dette site er skabt af Lokaleportalen.dk, som er Danmarks største portal for erhvervslokaler. Send en mail til vip@lokaleportalen.dk eller ring på 25238710, hvis du vil udleje dine lokaler hurtigt.

Leje af kontor på Nørrebro

Leje af kontor på Nørrebro giver en unik placering i et spændende kulturelt miljø

Se alle kontorfællesskaber og kontorhoteller med kontor til leje i Nørrebro

Nørrebro er en del af København. Nørrebro har et areal på cirka 2,9 kvadratkilometer og har cirka 70.000 indbyggere. Nørrebro er ekstremt tæt beboet og er et af de tættest beboede områder i Danmark. Nørrebro, fik sin form da Københavns volde blev nedlagt i 1850erne. Nørrebro var først et typisk arbejdkvarter med tæt karrébebyggelse og spredt industri. I dag har Nørrebro et kunstnerirsk og multikulturelt tilsnit, idet en betydelig del af indbyggerne er studerende, kunstnere eller har en anden etnisk baggrund end dansk. Over de sidste ti år har flere dele af Nørrebro fået et varieret kulturliv med mange caféer, tøjbutikker og restauranter, der ligger side om side med shawarmabarer og halalslagtere.

Fakta om Nørrebro:
Fakta om Nørrebro:
Københavns Kommune
Nørrebro Lokaludvalg
Information om Nørrebro på Wikipedia
Statistikker om København (Danmarks Statistik)
Kort over Nørrebro

Kontorhotel/Kontorfællesskab i Nørrebro
Klik her for at se de bedste tilbud på kontorlokaler til leje i Nørrebro lige nu
Klik her for en oversigt over kontorfællesskaber og kontorhoteller i hele Storkøbenhavn med ledige kontorlokaler netop nu.
Tilbage til byfakta-siden