Findkontor.dk

Dette site er skabt af Lokaleportalen.dk, som er Danmarks største portal for erhvervslokaler. Send en mail til vip@lokaleportalen.dk eller ring på 25238710, hvis du vil udleje dine lokaler hurtigt.

Leje af kontor på Vesterbro

Leje af kontor på Vesterbro giver en central placering i et opblomstrende miljø

Se alle kontorfællesskaber og kontorhoteller med kontor til leje i Vesterbro

Vesterbro er en del af København og har i alt cirka 36.000 indbyggere. Vesterbro har i de seneste år gennemlevet en storstilet byfornyelse og er udviklet til en dyr bydel. Vesterbro har tidligere gået for at være Københavns luder- og narkomankvarter, hvor kun de fattigste ville bo. Vesterbro er i dag befolket af velstillede familier, herunder et stigende antal børnefamilier. På Vesterbro findes der stadig pornobutikker på en del af Istedgade og enkelte steder på Vesterbrogade og der er stadig narkomaner på det inderste stykke af Istedgade, især omkring Mariakirken. Ligeledes har der været problemer med hashklubber forskellige steder i bydelen.

Flere og flere virksomheder finder det dog attraktivt at bosætte sig på Vesterbro, hvor der samtidig er opblomstret mange spændende kontorfællesskaber og kontormiljøer.

Fakta om Vesterbro:
Københavns Kommune
Vesterbro Lokaludvalg
Information om Vesterbro på Wikipedia
Statistikker om København (Danmarks Statistik)
Kort over Vesterbro

Kontorhotel/Kontorfællesskab i Vesterbro
Klik her for at se de bedste tilbud på kontorlokaler til leje i Vesterbro lige nu
Klik her for en oversigt over kontorfællesskaber og kontorhoteller i hele Storkøbenhavn med ledige kontorlokaler netop nu.
Tilbage til byfakta-siden