Findkontor.dk

Dette site er skabt af Lokaleportalen.dk, som er Danmarks største portal for erhvervslokaler. Send en mail til vip@lokaleportalen.dk eller ring på 25238710, hvis du vil udleje dine lokaler hurtigt.

Leje af kontor i Esbjerg

Leje af kontor i Esbjerg giver placering i Sydvestjyllands største by

Se alle kontorfællesskaber og kontorhoteller med kontor til leje i Esbjerg Centrum

Esbjerg er danmarks femtestørste by og byen er grundlagt omkring havnen. Tidligere har Esbjerg Havn været Danmarks største fiskerihavn, hvorimod det nu mere er havnens offshore-aktiviteter der præger den.

Esbjerg er en by i udvikling og har inden for de sidste femten år vundet prisen som årets by to gange, i 1997 og 2006. Dette skete blandt andet på grundlag af Esbjergs engagement i at styrke samarbejdet mellem private virksomheder og offentlige institutioner, og på grund af Esbjergs arbejde med at udvikle talenter inden for sport, kunst og musik.

Ved at leje kontor i Esbjerg giver du din virksomhed mulighed for at placere sig i en af danmarks største byer med et stort kundegrundlag. Samtidigt ligger Esbjerg placeret tæt på Danmarks største handelspartner Tyskland, så sidder man med eksporttanker bør man have Esbjerg med i overvejelserne når der skal vælges placering til sine kontorlokaler.

Fakta om Esbjerg Centrum:
Esbjerg Kommune
Information om Esbjerg på Wikipedia
Statistikker om Esbjerg (Danmarks Statistik)
Kort over Esbjerg

Kontorhotel/Kontorfællesskab i Esbjerg Centrum
Klik her for at se de bedste tilbud på kontorlokaler til leje i Esbjerg Centrum lige nu
Klik her for en oversigt over kontorfællesskaber og kontorhoteller i hele Region Sydjylland med ledige kontorlokaler netop nu.
Tilbage til byfakta-siden