Findkontor.dk

Dette site er skabt af Lokaleportalen.dk, som er Danmarks største portal for erhvervslokaler. Send en mail til vip@lokaleportalen.dk eller ring på 25238710, hvis du vil udleje dine lokaler hurtigt.

Leje af kontor i Kolding

Ikke angivet

Se alle kontorfællesskaber og kontorhoteller med kontor til leje i Kolding

Kolding er Danmarks syvende største by og Sydjyllands næststørste by. Grundet sin centrale placering i Trekantsområdet har Kolding altid været præget af handel og Kolding tilbyder dermed en noget nær optimal placering for virksomheder der ønsker at kunne nå hele det danske marked.

Kolding er placeret lige i overlappet mellem de to største danske motorveje E45 og E20 og er derfor en by man let kan komme til og fra. Har man derfor en handelsvirksomhed er Kolding en by der virkeligt bør tages med i overvejelserne. Kolding ligger også under en time væk fra grænsen til Tyskland, så går virksomheden med eksporttanker er Kolding en by der bør overvejes kraftigt.

Udover at være en handelsby har Kolding i kraft af sin størrelse også et rigt byliv og man vil i Koldings bymidte finde mange caféer, restauranter og butikker, der er med til at give byen liv. Sportsligt er Kolding også på landkortet især i form af Kolding IF der i flere år har været en magtfaktor i dansk herrehåndbold.

Fakta om Kolding:
Demografiske forhold:
Kolding er Danmarks syvendestørste by og Sydjyllands næststørste by.
Der er ca 57.000 indbyggere i Århus (i 2010).
Kolding Kommune
Information om Kolding på Wikipedia
Statistikker om Kolding (Danmarks Statistik)
Kort over Kolding

Kontorhotel/Kontorfællesskab i Kolding
Klik her for at se de bedste tilbud på kontorlokaler til leje i Kolding lige nu
Klik her for en oversigt over kontorfællesskaber og kontorhoteller i hele Region Sydjylland med ledige kontorlokaler netop nu.
Tilbage til byfakta-siden