Findkontor.dk

Dette site er skabt af Lokaleportalen.dk, som er Danmarks største portal for erhvervslokaler. Send en mail til vip@lokaleportalen.dk eller ring på 25238710, hvis du vil udleje dine lokaler hurtigt.

Leje af kontor i Horsens

Leje af kontor i Horsens giver en placering midt i Jylland i en by med et voksende industriliv

Se alle kontorfællesskaber og kontorhoteller med kontor til leje i Horsens

Horsens er Danmarks ottendestørste by og Østjyllands tredjestørste. Horsens er en by i udvikling og indbyggertallet har i de seneste år været stigende. Horsens ligger placeret i den nedre del af Østjylland, tæt på byer som Vejle og Skanderborg. Horsens ligger desuden tæt på E45 motorvejen, hvilket gør Horsens let tilgængelig fra store dele af Jylland. Der kan derfor rekrutteres medarbejdere fra store dele af Jylland qua Horsens centrale placering tæt på motorvejsnetværket.

Horsens industrielle del er i en udviklingsfase og byen tiltrækker stadigt flere virksomheder. Horsens er især præget af elektronikindustrien og har derudover en lang række grafiske firmaer. Udover at være i en rivende udvikling med hensyn til industri er byens kulturelle del også i stor fremgang, og Horsens er i de seneste år blevet kendt for at tiltrække store internationale artister. Navne som Madonna, Bob Dylan og Rolling Stones har blandt andet gæstet Horsens og spillet for op mod 85.000 mennesker.

Fakta om Horsens:
Demografiske forhold:
Horsens er Danmarks ottendestørste by og Østjylland tredjestørste by.
Der er ca. 53.000 indbyggere i Horsens (i 2010)

Århus Kommune
Information om Horsens på Wikipedia
Statistikker om Horsens (Danmarks Statistik)
Kort over Horsens

Kontorhotel/Kontorfællesskab i Horsens
Klik her for at se de bedste tilbud på kontorlokaler til leje i Horsens lige nu
Klik her for en oversigt over kontorfællesskaber og kontorhoteller i hele Region Midtjylland med ledige kontorlokaler netop nu.
Tilbage til byfakta-siden