Findkontor.dk

Dette site er skabt af Lokaleportalen.dk, som er Danmarks største portal for erhvervslokaler. Send en mail til vip@lokaleportalen.dk eller ring på 25238710, hvis du vil udleje dine lokaler hurtigt.

Leje af kontor i Herning

Leje af kontor i Herning giver en af Vestjyllands mest attraktive placeringer grundet byens store industri

Se alle kontorfællesskaber og kontorhoteller med kontor til leje i Herning

Herning er efter at de omkringliggende industrikvarterer er blevet knyttet sammen med byen vokset til at være Danmarks tolvtestørste by. Herning har en central placering der via motorvejsnettet omkring byen knytter Midtjylland sammen med resten af Vestjylland. Herning er grundet det omfattende motorsvejsnet let tilgængelig fra flere af Jyllands største byer.

Herning har igennem længere tid været en af Danmarks større industrielle byer og har en stadigt voksende industriel og handelsmæssig betydning. I modsætning til flere Midt- og Vestjyske byer er Herning en by i fremgang, hvilket blandt andet skyldes en vedholdende indsats fra Hernings byråd for at gøre Herning til en attraktiv by for virksomheder at placere sig i.

Hernings byråd har også haft stor fokus på at forbedre byens kulturliv, og Herning er især kendt for sin store multiarena med plads til op mod 15.000 tilskuere. Derudover er Herning kendt som en kongres- og messeby på grund af Messecenter Herning der årligt trækker talrige store udenlandske kunstnere samt andre store arrangementer til byen.

Fakta om Herning:
Herning Kommune
Information om Herning på Wikipedia
Statistikker om Herning (Danmarks Statistik)
Kort over Herning

Kontorhotel/Kontorfællesskab i Herning
Klik her for at se de bedste tilbud på kontorlokaler til leje i Herning lige nu
Klik her for en oversigt over kontorfællesskaber og kontorhoteller i hele Region Midtjylland med ledige kontorlokaler netop nu.
Tilbage til byfakta-siden