Findkontor.dk

Dette site er skabt af Lokaleportalen.dk, som er Danmarks største portal for erhvervslokaler. Send en mail til vip@lokaleportalen.dk eller ring på 25238710, hvis du vil udleje dine lokaler hurtigt.

Leje af kontor i Næstved

Leje af kontor i Næstved giver gode muligheder for vækst og udvikling af virksomheden.

Se alle kontorfællesskaber og kontorhoteller med kontor til leje i Næstved

Næstved ligger på Sydsjælland nær Susåens udløb og er Sjællands femtestørste by. Næstved er en stor handels- og industriby og blev i 2006 kåret som den tredjebedste handelsby i Danmark.

Næstved er kendt for populære Herlufsholm Kostskole, en skole der med sine internationale studieretningslinier er med til at sætte Næstved på verdenskortet med de mange internationale studerende.

Kulturelt er Næstved også godt med fremme, og hvert år er der Suså Festival i Næstved ligesom Grøn Koncert også kommer forbi Næstved hvert år. Udover det afholdes Næstved Festuge hvor specielt klassisk musik er i fokus.

Tidligere har Næstved været kendt for sine gardehusarer, som dog siden er flyttet til Slagelse. Næstved er en stationsby og et jernbaneknudepunkt mellem Nykøbing Falster og København, samtidig med at den har adskillige togforbindelser til andre sjællandske byer. Desuden ligger Sydmotorvejen nær Næstved.

Fakta om Næstved:
Næstved Kommune
Information om Næstved på Wikipedia
Statistikker om Næstved (Danmarks Statistik)
Kort over Næstved

Kontorhotel/Kontorfællesskab i Næstved
Klik her for at se de bedste tilbud på kontorlokaler til leje i Næstved lige nu
Klik her for en oversigt over kontorfællesskaber og kontorhoteller i hele Region Sjælland med ledige kontorlokaler netop nu.
Tilbage til byfakta-siden