Findkontor.dk

Dette site er skabt af Lokaleportalen.dk, som er Danmarks største portal for erhvervslokaler. Send en mail til vip@lokaleportalen.dk eller ring på 25238710, hvis du vil udleje dine lokaler hurtigt.

Leje af kontor i Køge

Leje af kontor i Køge tiltrækker store virksomheder på grund af industrien omkring havnen og de gamle fabriksbygninger.

Se alle kontorfællesskaber og kontorhoteller med kontor til leje i Køge

Køge er en by på Østsjælland og udgør Danmarks 18. største byområde da byen også omfatter Køge Nord og Herfølge. Køge er en gammel købstad og specielt omkring Køge Torv er der en masse købsmuligheder og liv via lokale foreninger og handelsforeningen. Desuden er Køge Torv det største provinstorv i Danmark.

Mange store virksomheder har deres hovedsæde i Køge og det er med til at gøre Køge attraktiv for erhvervsdrivende. Desuden et et gammelt fabriksområde blevet omdøbt til ''Den Hvide By'' på grund af de gamle hvidkalkede fabriksbygninger , og er i dag et blandet erhvervsområde under udvikling.

Køge befinder sig ved flere store motorveje, E20 og E47 / E55, og har en moderne industri- og trafikhavn, hvorfra der er færgeforbindelse til Rønne på Bornholm. Der findes en S-togslinje fra Køge mod København samt adskillige andre jernbaneforbindelser mod midt-, øst- og sydsjællandske byer i omegnen.

Fakta om Køge:
Køge Kommune
Information om Køge på Wikipedia
Statistikker om Køge (Danmarks Statistik)
Kort over Køge


Kontorhotel/Kontorfællesskab i Køge
Klik her for at se de bedste tilbud på kontorlokaler til leje i Køge lige nu
Klik her for en oversigt over kontorfællesskaber og kontorhoteller i hele Region Sjælland med ledige kontorlokaler netop nu.
Tilbage til byfakta-siden