Findkontor.dk

Dette site er skabt af Lokaleportalen.dk, som er Danmarks største portal for erhvervslokaler. Send en mail til vip@lokaleportalen.dk eller ring på 25238710, hvis du vil udleje dine lokaler hurtigt.

Leje af kontor i Holbæk

Leje af kontor i Holbæk giver mulighed for at starte en godt lokalt netværk op blandt byens mange virksomheder

Se alle kontorfællesskaber og kontorhoteller med kontor til leje i Holbæk

Holbæk er Nordvestsjællands største by og i dag er Holbæk en moderne købstad og en vigtig handelsby. Et særligt karaktertræk ved Holbæk er byens smukke beliggenhed ved vandet og dens mange hyggelige cafeer, samt et velbevaret middelalderligt gadenet i indre by. Disse ting er med til at give Holbæk sin særlige charme.

Byen er hovedby i Holbæk Kommune og tilhører Region Sjælland. Der er gode forbindelser til København og Roskilde via motorvej og jernbane, hvorfor en stor del af Holbæks erhvervsaktive er beskæftiget udenfor kommunen. Siden 1980erne har Holbæk været en af de hurtigst voksende større byer i Danmark.

Der findes masser af kultur i Holbæk og byen har bl.a. eget teater, flere spillersteder og biograf.

Holbæks udvikling er i de seneste år gået fra industri til erhverv, hvorfor blandt andet den tidligere industrihavn i Holbæk er blevet nedrevet til fordel for stort etagebyggeri med lejligheder i millionklassen. Sidste skud på stammen i første etape af havnebyggeriet bliver et højhus på 17 etager, som med en højde på 54,9 meter bliver den højeste boligejendom i Region Sjælland.

Fakta om Holbæk:
Holbæk Kommune
Information om Holbæk på Wikipedia
Statistikker om Holbæk (Danmarks Statistik)
Kort over Holbæk


Kontorhotel/Kontorfællesskab i Holbæk
Klik her for at se de bedste tilbud på kontorlokaler til leje i Holbæk lige nu
Klik her for en oversigt over kontorfællesskaber og kontorhoteller i hele Region Sjælland med ledige kontorlokaler netop nu.
Tilbage til byfakta-siden