Findkontor.dk

Dette site er skabt af Lokaleportalen.dk, som er Danmarks største portal for erhvervslokaler. Send en mail til vip@lokaleportalen.dk eller ring på 25238710, hvis du vil udleje dine lokaler hurtigt.

Leje af kontor i Silkeborg

Leje af kontor i Silkeborg giver en attraktiv placering i det midjyske omgivet af smuk natur

Se alle kontorfællesskaber og kontorhoteller med kontor til leje i Silkeborg

Silkeborg falder lige uden for top ti over største danske byer og med sine mere end 40.000 indbyggere er den Østjyllands femtestørste by. Silkeborg har en utrolig unik central placering, med cirka lige stor afstand til store Jyske byer som Århus, Randers, Viborg, Horsens og Herning. Silkeborg er placeret tæt ved Gudenåen og er omgivet af Silkeborgsøerne.

Silkeborg er kendt for den utroligt smukke natur der omgiver byen. Skovene omkring Silkeborg udgør Danmarks største skovområde, og det kombineret med de smukke søer og Gudenåen der løber tæt ved byens centrum giver Silkeborg et helt unikt naturområde for en by af sin størrelse. Silkeborgs største turistattraktion er da også naturen i sig selv og særligt Gudenåen, hvor mange vælger at leje en kano og overnatte på et af de mange campingsteder der ligger tæt på Gudenåen.

Silkeborg er på trods af sin smukke natur også omgivet af hovedveje der går direkte til flere store jyske byer, hvilket gør Silkeborg til et utroligt attraktivt sted at placere sin virksomhed, hvis man har mange samarbejdspartnere i det midtjyske.

Fakta om Silkeborg:
Silkeborg Kommune
Information om Silkeborg på Wikipedia
Statistikker om Silkeborg (Danmarks Statistik)
Kort over Silkeborg

Kontorhotel/Kontorfællesskab i Silkeborg
Klik her for at se de bedste tilbud på kontorlokaler til leje i Silkeborg lige nu
Klik her for en oversigt over kontorfællesskaber og kontorhoteller i hele Region Midtjylland med ledige kontorlokaler netop nu.
Tilbage til byfakta-siden