Findkontor.dk

Dette site er skabt af Lokaleportalen.dk, som er Danmarks største portal for erhvervslokaler. Send en mail til vip@lokaleportalen.dk eller ring på 25238710, hvis du vil udleje dine lokaler hurtigt.

Leje af kontor i Fredericia

Leje af kontor i Fredericia giver adgang til Danmarks bedste infrastruktur

Se alle kontorfællesskaber og kontorhoteller med kontor til leje i Fredericia

Fredericia bliver valget for flere og flere virksomheder grundet byens fantastiske placering med direkte adgang til Danmarks bedste infrastruktur. Fredericia hører med sine mere end 39.000 indbyggere til blandt Danmarks større byer. Fredericia er placeret lige ved Lillebælt, og det faktum at byen både kan bryste sig af havn, direkte adgang til motorvejs- og jernbanenettet gør Fredericia til et utroligt attraktivt sted at leje kontor.

Fredericia er kendt for at være en del af Trekantsområdet, der byder på mange fordele for erhvervsdrivende. Udover de åbenlyse fordele med hensyn til infrastrukturen, arbejder kommunerne i Trekantsområdet sammen mod at skabe gode vilkår for erhvervsdrivende og de har et fælles mål om at gøre Trekantsområdet til det mest attraktive sted at have virksomhed i Danmark. Ved leje af kontor i Fredericia vil men derfor blive mødt med en velvillighed til samarbejde fra det offentliges side.

Fakta om Fredericia:
Fredericia Kommune
Information om Fredericia på Wikipedia
Statistikker om Fredericia (Danmarks Statistik)
Kort over Fredericia

Kontorhotel/Kontorfællesskab i Fredericia
Klik her for at se de bedste tilbud på kontorlokaler til leje i Fredericia lige nu
Klik her for en oversigt over kontorfællesskaber og kontorhoteller i hele Region Midtjylland med ledige kontorlokaler netop nu.
Tilbage til byfakta-siden