Findkontor.dk

Dette site er skabt af Lokaleportalen.dk, som er Danmarks største portal for erhvervslokaler. Send en mail til vip@lokaleportalen.dk eller ring på 25238710, hvis du vil udleje dine lokaler hurtigt.

Leje af kontor i Viborg

Leje af kontor i Viborg giver en placering i en af Danmarks mest iværksættervenlige byer

Se alle kontorfællesskaber og kontorhoteller med kontor til leje i Viborg

Viborg er centralt placeret i den nordlige del af Midtjylland med kort afstand til flere store jyske byer. Med sine knapt 36.000 indbyggere hører Viborg også til blandt de største jyske byer. Viborg ligger grundet sin centrale placering med direkte adgang til motorvejsnettet under en times kørsel væk fra store jyske byer som Århus og Aalborg. Viborg huser desuden Vestre landsret, der er en af de ældste institutioner i Danmark og kan spores tilbage til begyndelsen af historisk tid.

Viborg fik i 2010 prisen som årets iværksætterby af en komité bestående af blandet Dansk Industri og Dansk iværksætterforening, grundet Viborg Kommunes store engagement i at skabe gunstige vilkår for nystartede virksomheder. Viborg har desuden en stor andel af iværksættere i forhold til befolkningstallet, hvilket gør Viborg til en rigtig attraktiv by at leje kontor i, da netværket blandt iværksættere i byen er meget stærkt. Et af de proaktive tiltag Viborg Kommune gør for at fremme iværksætteri, er at kontakte nystartede virksomheder systematisk for at sørge for, at de får den rette hjælp til at skabe vækst i deres virksomhed.

Fakta om Viborg:
Viborg Kommune
Information om Viborg på Wikipedia
Statistikker om Viborg (Danmarks Statistik)
Kort over Viborg

Kontorhotel/Kontorfællesskab i Viborg
Klik her for at se de bedste tilbud på kontorlokaler til leje i Viborg lige nu
Klik her for en oversigt over kontorfællesskaber og kontorhoteller i hele Region Midtjylland med ledige kontorlokaler netop nu.
Tilbage til byfakta-siden