Findkontor.dk

Dette site er skabt af Lokaleportalen.dk, som er Danmarks største portal for erhvervslokaler. Send en mail til vip@lokaleportalen.dk eller ring på 25238710, hvis du vil udleje dine lokaler hurtigt.

Leje af kontor i Taastrup

Leje af kontor i Taastrup giver placering i den mest efterspurgte by at etablere virksomhed i

Se alle kontorfællesskaber og kontorhoteller med kontor til leje i Taastrup

Taastrup er en satellitby til København og er med sine 32.000 indbyggere den syvendestørste by på Sjælland. Byen har tidligere været opdelt i Taastrup og Høje-Taastrup, men de to byer er nu vokset sammen og går under fællesbetegnelsen Taastrup. Høje-Taastrup kommune er en af hovedstadsområdets største kommuner og ligger centralt placeret i forhold til at nå flere af de store Sjællandske byer som Roskilde, Helsingør og selvfølgelig København. Kastrup Lufthavn kan ligeledes nåes på en halv time fra Taastrup.

Taastrup tiltrækker blandt andet grundet sin placering men også på baggrund af kommunens engagement i erhvervslivet mange virksomheder, især inden for sektorer som IT og service, logistik og transport. Taastrup er ifølge Virksomhedslokaler.dk-indekset pr januar 2011, den mest efterspurgte by at etablere virksomhed i, hvilket bekræfter byens udvikling som et centrum for erhvervsliv på Sjælland uden for København. At leje kontor i Taastrup er derfor yderst attraktivt, hvis man vil have lokaler hvor pris og placering hænger sammen samtidigt med at man ønsker at placere sig i en kommune der understøtter erhvervslivet.

Fakta om Taastrup:
Høje-Taastrup Kommune
Information om Taastrup på Wikipedia
Statistikker om Taastrup (Danmarks Statistik)
Kort over Taastrup

Kontorhotel/Kontorfællesskab i Taastrup
Klik her for at se de bedste tilbud på kontorlokaler til leje i Taastrup lige nu
Klik her for en oversigt over kontorfællesskaber og kontorhoteller i hele Storkøbenhavn med ledige kontorlokaler netop nu.
Tilbage til byfakta-siden