Findkontor.dk

Dette site er skabt af Lokaleportalen.dk, som er Danmarks største portal for erhvervslokaler. Send en mail til vip@lokaleportalen.dk eller ring på 25238710, hvis du vil udleje dine lokaler hurtigt.

Leje af kontor i Hillerød

Leje af kontor i Hillerød giver en af Nordsjællands mest centrale placeringer med kort afstand til store sjællandske byer

Se alle kontorfællesskaber og kontorhoteller med kontor til leje i Hillerød

Hillerød er Nordsjællands fjerdestørste by med sine knapt 30.000 indbyggere. Hillerød er et trafikalt centrum for store dele af Nordsjælland og er omgivet af flere motorveje og hovedveje til de største sjællandske byer, hvilket gør Hillerød meget lettilgængelig. Byen er desuden hovedsæde for Region Hovedstadens administration, hvilket har været med til at give mange offentlige arbejdspladser til byen.

Hillerød er også et handelscentrum for Nordsjælland med et væld af butikker, primært i byens gågader og butikscentre. Hillerød Kommune har desuden planer for at udvide byens handelsliv med opbyggelse af nye handelscentre samt en udvidelse af byen med en helt ny bydel for at møde efterspørgslen for at flytte til Hillerød. Hillerød huser udover et rigt iværksætterliv også store virksomheder som ATP, Novo Nordisk og Biogen.

Mange virksomheder har åbnet øjnene op for de åbenlyse fordele, der er ved at etablere sig i Hillerød. Målt på indbyggertal er Hillerød ifølge Virksomhedslokaler.dk-indekset pr januar 2011 den næstmest eftersøgte by at etablere virksomhed i. Det skyldes blandt andet det rige erhvervsliv i byen samt byens placering med kort afstand til samarbejdspartnere i Hovedstadsområdet.

Fakta om Hillerød:
Hillerød Kommune
Information om Hillerød på Wikipedia
Statistikker om Hillerød (Danmarks Statistik)
Kort over Hillerød

Kontorhotel/Kontorfællesskab i Hillerød
Klik her for at se de bedste tilbud på kontorlokaler til leje i Hillerød lige nu
Klik her for en oversigt over kontorfællesskaber og kontorhoteller i hele Nordsjælland med ledige kontorlokaler netop nu.
Tilbage til byfakta-siden