Findkontor.dk

Dette site er skabt af Lokaleportalen.dk, som er Danmarks største portal for erhvervslokaler. Send en mail til vip@lokaleportalen.dk eller ring på 25238710, hvis du vil udleje dine lokaler hurtigt.

Leje af kontor i Svendborg

Leje af kontor i Svendborg giver en placering i Fyns mest efterspurgte by at etablere virksomhed i

Se alle kontorfællesskaber og kontorhoteller med kontor til leje i Svendborg

Svendborg er med sine 27.000 den næststørste by på Fyn. Svendborg ligger ud til Svendborgsund, hvilket gør byen til et optimalt sted for fremmede skibe. Derfor har byen altid været præget af søfart og er nutildags stadig hjemsted for mange rederier. Det nuværende rederi A.P. Møller Mærsk blev ligeledes grundlagt i Svendborg.

Grundet en økonomisk krise i Svendborg i 1990erne måtte byen ændre sin status som værfts- og fabriksby til at være en mere moderne by med fokus på handel, uddannelse og turisme. Dette gør at Svendborg i de senere år er blevet mere attraktiv som hjemsted for mindre virksomheder. Svendborg er ifølge Virksomhedslokaler.dk-indekset pr januar 2011 Fyns mest efterspurgte by for virksomheder at etablere sig i målt på indbyggertal. Det viser at flere virksomheder har øjnet fordelen ved at etablere sig i Svendborg.

Fakta om Svendborg:
Svendborg Kommune
Information om Svendborg på Wikipedia
Statistikker om Svendborg (Danmarks Statistik)
Kort over Svendborg

Kontorhotel/Kontorfællesskab i Svendborg
Klik her for at se de bedste tilbud på kontorlokaler til leje i Svendborg lige nu
Klik her for en oversigt over kontorfællesskaber og kontorhoteller i hele Fyn med ledige kontorlokaler netop nu.
Tilbage til byfakta-siden