Findkontor.dk

Dette site er skabt af Lokaleportalen.dk, som er Danmarks største portal for erhvervslokaler. Send en mail til vip@lokaleportalen.dk eller ring på 25238710, hvis du vil udleje dine lokaler hurtigt.

Leje af kontor i Hørsholm

Leje af kontor i Hørsholm

Se alle kontorfællesskaber og kontorhoteller med kontor til leje i Hørsholm

Hørsholm er med sine knapt 46.000 indbyggere Sjællands fjerdestørste by. Indbyggertallet strækker sig ud over de 24.000 indbyggere i Hørsholm kommune, da byen også dækker over Kokkedal og Trørød, der begge ikke er den af Hørsholm Kommune. Hørsholm er placeret i Nordsjælland med cirka lige langt til København og Helsingør, og Hørsholm Kommune hører til blandt de mest velhavende kommuner i Danmark.

Ved at placere sig i Hørsholm får man som virksomhed en placering i en by, der er omgivet af en flot natur men stadigvæk har kort afstand til det indre København. Grundet sin placering nord for København vil det typisk også betyde kortere transporttid for medarbejdere fra Storkøbenhavn end hvis man placerer sig i indre København grundet den store trafik i indre by. På trods af de dyre privatboliger der er med til at give Hørsholm sit ry som en velhaverby er priserne ikke skruet lige så højt i vejret på erhvervslokaler. Ved at leje kontor i Hørsholm får man derfor lokaler tæt på København og som er lettilgængelige for medarbejdere og samarbejdspartnere fra Hovedstadsområdet uden at man skal betale den høje husleje en adresse i indre København medfører.

Fakta om Hørsholm:
Hørsholm Kommune
Information om Hørsholm på Wikipedia
Statistikker om Hørsholm (Danmarks Statistik)
Kort over Hørsholm

Kontorhotel/Kontorfællesskab i Hørsholm
Klik her for at se de bedste tilbud på kontorlokaler til leje i Hørsholm lige nu
Klik her for en oversigt over kontorfællesskaber og kontorhoteller i hele Nordsjælland med ledige kontorlokaler netop nu.
Tilbage til byfakta-siden