Findkontor.dk

Dette site er skabt af Lokaleportalen.dk, som er Danmarks største portal for erhvervslokaler. Send en mail til vip@lokaleportalen.dk eller ring på 25238710, hvis du vil udleje dine lokaler hurtigt.

Leje af kontor i Ørestad

Leje af kontor i Ørestad giver en placering i den bydel i København der er inde i den største udvikling

Se alle kontorfællesskaber og kontorhoteller med kontor til leje i København S

Ørestad er en bydel i København, der er inde i en periode med hastig vækst og en langsigtet plan skal udvikle byen over de næste 20 år. Bydelen er bygget op omkring metroen der kom til i 2002 og som har gjort den lettilgængelig fra resten af København. I fremtiden forventes det, at Ørestad vil huse mellem 60 og 80.000 arbejdspladser samt 20.000 studerende. Generelt set er Ørestad præget af meget særpræget arkitektur, med flere bygninger der har vundet internationale arkitektoniske priser.

Ørestad er delt op i de fire bydele Ørestad Nord, Amager-fælled kvarteret, Ørestad City og Ørestad Syd. Ørestad Nord står som den mest udviklede af de fire bydele og er hjemsted for Københavns Universitet Amager (KUA). Grundet Universitetet er der også flere kollegier der har åbnet i Ørestad Nord, herunder Tietgen Kollegiet og Bikuben Kollegiet som de mest kendte grundet deres arkitektur. Af andre markante bygninger kan nævnes DRs store mediehus DR Byen, der blev landskendt før det overhovedet blev opført grundet deres store budgetoverskridelser.

Ørestad City er det af de fire områder der har gennemgået den mest markante udvikling. Bydelen er kendt for det store kongrescenter Bella Centeret, der blev åbnet allerede i 1975. Udover Bella Centeret har bydelen siden 2003 vokset hastigt med store kontorbyggerier og indkøbscenteret Fields, der åbnede i 2004. Udover de byggerier huser bydelen også en golfbane, danmarks største hotel CABINN Metro og et gymnasium.

De to resterende bydele Amager Fælled-kvarteret og Ørestad Syd er de mindst udviklede af de fire, men der er langsigtede planer om at udvikle begge bydele. Udbygningen af Ørestad Syd forventes først at stå færdiggjort i 2025-2030.

Fakta om København S:
København Kommune
Amager Vest Lokaludvalg
Information om Ørestad på Wikipedia
Statistikker om København (Danmarks Statistik)
Kort over Ørestad

Kontorhotel/Kontorfællesskab i København S
Klik her for at se de bedste tilbud på kontorlokaler til leje i København S lige nu
Klik her for en oversigt over kontorfællesskaber og kontorhoteller i hele Storkøbenhavn med ledige kontorlokaler netop nu.
Tilbage til byfakta-siden