Findkontor.dk

Dette site er skabt af Lokaleportalen.dk, som er Danmarks største portal for erhvervslokaler. Send en mail til vip@lokaleportalen.dk eller ring på 25238710, hvis du vil udleje dine lokaler hurtigt.

Leje af kontor i Valby

Leje af kontor i Valby er ideelt for virksomheder, der ønsker at være tæt på indre København uden at betale for en adresse i København K

Se alle kontorfællesskaber og kontorhoteller med kontor til leje i Valby

Valby er en bydel i København med omkring 46.000 indbyggere. Valby ligger kun få kilometer væk fra indre København, og grænser op mod de andre bydele Frederiksberg, Vesterbro, Vanløse og Kongens Enghave. Valby er en meget alsidig bydel med både boliger, erhvervs- og kontorejendomme, handel og industri.

Traditionelt set har Valby været kendt for industrien, der har præget bydelen, og især for Carlsbergs bryggeri der har været virksomhedens hovedsæde siden midten af 1800-tallet. Andre store virksomheder, der har placeret sig i Valby er Nordisk Film, der både har kontorer og studier i bydelen, og FL Smith der har deres administration i bydelen.

Valby er ideelt for virksomheder der ønsker at være tæt på Københavns pulserende byliv, men som stadigvæk er villig til at opgive den allermest centrale placering for til gengæld at få en husleje i et langt lavere prisleje end i indre København.

Fakta om Valby:
Fakta om København K:
København Kommune
Valby Lokaludvalg
Information om Valby på Wikipedia
Statistikker om København (Danmarks Statistik)
Kort over Valby

Kontorhotel/Kontorfællesskab i Valby
Klik her for at se de bedste tilbud på kontorlokaler til leje i Valby lige nu
Klik her for en oversigt over kontorfællesskaber og kontorhoteller i hele Storkøbenhavn med ledige kontorlokaler netop nu.
Tilbage til byfakta-siden