Findkontor.dk

Find ledige kontorer i hele Danmark.

Leje af kontor i Ballerup

Leje af kontor i Ballerup giver en placering i et af Danmarks mest betydningsfulde erhvervsområder

Se alle kontorfællesskaber og kontorhoteller med kontor til leje i Ballerup

Ballerup blev traditionelt udviklet som et erhvervsområde i starten af 1980erne og huser i dag mange store virksomheder. Ballerup er en del af Storkøbenhavn og har knapt 39.000 indbyggere. Der går to s-togs linjer til Ballerup, hvilket gør transporttiden til København kort og Vanløse station kan nåes på omkring 10 minutter.

Ballerups erhvervsliv består primært af kontorlokaler, men enkelte industrivirksomheder hører også til i byen. De mest markante virksomheder, der har valgt at placere sig i Ballerup er Toms og LEO Pharma, men andre store virksomheder har også kontor i Ballerup. I erhvervsområdet Lautrupgård finder man Danmarks største koncentration af højteknologiske virksomheder og området har udviklet sig til at være et af Danmarks mest betydningsfulde erhvervsområder.

At leje kontor i Ballerup byder på mange fordele, da byen er lettilgængelig både fra indre København, men samtidigt også fra resten af Storkøbenhavn uden at man skal ind i trafikken omkring indre København. Det betyder at mange medarbejdere vil have en kortere transporttid til arbejdspladsen end hvis man placerer sig midt i København. Samtidigt er huslejen i Ballerup markant mindre end i indre by, så er en placering i bybilledet ikke relevant for virksomheden bør Ballerup tages med i overvejelserne.

Fakta om Ballerup:
Fakta om Ballerup:
Ballerup Kommune
Information om Ballerup på Wikipedia
Statistikker om Ballerup (Danmarks Statistik)
Kort over Ballerup

Kontorhotel/Kontorfællesskab i Ballerup
Klik her for at se de bedste tilbud på kontorlokaler til leje i Ballerup lige nu
Klik her for en oversigt over kontorfællesskaber og kontorhoteller i hele Storkøbenhavn med ledige kontorlokaler netop nu.
Tilbage til byfakta-siden