Findkontor.dk

Dette site er skabt af Lokaleportalen.dk, som er Danmarks største portal for erhvervslokaler. Send en mail til vip@lokaleportalen.dk eller ring på 25238710, hvis du vil udleje dine lokaler hurtigt.

Leje af kontor på Amager

Leje af kontor på Amager dækker over et stort område med nogle af Københavns mest attraktive kontorlokaler

Se alle kontorfællesskaber og kontorhoteller med kontor til leje i København S

Amager er en ø beliggende i Øresund og en del af København. Med sine mere end 171.000 indbyggere er Amager Danmarks tættest befolkede ø, en føring de højst sandsynligt vil udbygge i nærmeste fremtid, da der er langsigtede udviklingsplaner for store dele af Amager. Amager er delt op i fire kommuner, Københavns Kommune, Tårnby Kommune og Dragør Kommune. Når man søger efter kontorlokaler på Amager, er der derfor også store forskelle alt efter hvilken retning man foretrækker at gå.

Det helt store udviklingsprojekt på Amager er Ørestad, hvor man som virksomhed vil finde nogle af de mest attraktive kontorlokaler i København. Udover Ørestad, byder Amager også på en række kontorlokaler omkring Amagerbro og Amager Strand. Fælles for stort set hele Amager er, at indre København kan nåes på bare få minutter med metroen. Efter metroen kom til i 2002 har store dele af Amager været i en rivende udvikling, hvilket også har medført en kraftig udvikling i antallet af kontorlokaler på Amager, og der er derfor noget for enhver virksomhed på Amager. Amager huser også Kastrup Lufthavn, så ønsker man at have kort afstand til den er Amager ligeledes et optimalt sted at placere sin virksomhed.

Fakta om København S:
Fakta om Amager:
København Kommune
Amager Vest Lokaludvalg
Amager Øst Lokaludvalg
Dragør Kommune
Tårnby Kommune
Information om Amager på Wikipedia
Statistikker om København (Danmarks Statistik)
Kort over Amager

Kontorhotel/Kontorfællesskab i København S
Klik her for at se de bedste tilbud på kontorlokaler til leje i København S lige nu
Klik her for en oversigt over kontorfællesskaber og kontorhoteller i hele Storkøbenhavn med ledige kontorlokaler netop nu.
Tilbage til byfakta-siden