Findkontor.dk

Dette site er skabt af Lokaleportalen.dk, som er Danmarks største portal for erhvervslokaler. Send en mail til vip@lokaleportalen.dk eller ring på 25238710, hvis du vil udleje dine lokaler hurtigt.

Leje af kontor i Gladsaxe

Leje af kontor i Gladsaxe giver en placering i Storkøbenhavn med direkte adgang til motorvejsnettet

Se alle kontorfællesskaber og kontorhoteller med kontor til leje i Søborg

Gladsaxe dækker over de fire sammenvoksede landsbyer Gladsaxe, Buddinge, Bagsværd og Mørkhøj og i selve Gladsaxe kommune er der cirka 63.000 indbyggere. Gladsaxe ligger nordvest for København, og grænser op til Herlev, Gentofte og København. Gladsaxe er desuden placeret med direkte adgang til motorvejsnettet, hvilket gør byen meget lettilgængelig fra hele Storkøbenhavn.

I Gladsaxe er der i de seneste år blevet ombygget mange lokaler, der tidligere har været anvendt til industri, til kontorlokaler. Udbuddet af kontorlokaler er altså blevet større og mange virksomheder har valgt at placere sig i området, der byder på nogle store fordele. Blandt andet ligger Gladsaxe med direkte adgang til motorvejsnettet, og vil derfor for mange virksomheder, der ikke har behov for at være synlig i bybilledet i indre København være mere attraktivt, da det er lettere for medarbejdere at komme til lokalerne, da man undgår meget af den trafik, man finder i København.

Af store virksomheder, der ligger i Gladsaxe Kommune er den mest kendte Novo Nordisk, der har mere end 4000 arbejdspladser i sit hovedkvarter i Bagsværd.

Fakta om Søborg:
Fakta om Gladsaxe:
Gladsaxe Kommune
Information om Gladsaxe på Wikipedia
Statistikker om Gladsaxe (Danmarks Statistik)
Kort over Gladsaxe

Kontorhotel/Kontorfællesskab i Søborg
Klik her for at se de bedste tilbud på kontorlokaler til leje i Søborg lige nu
Klik her for en oversigt over kontorfællesskaber og kontorhoteller i hele Storkøbenhavn med ledige kontorlokaler netop nu.
Tilbage til byfakta-siden