Findkontor.dk

Dette site er skabt af Lokaleportalen.dk, som er Danmarks største portal for erhvervslokaler. Send en mail til vip@lokaleportalen.dk eller ring på 25238710, hvis du vil udleje dine lokaler hurtigt.

Leje af kontor i Herlev

Leje af kontor i Herlev giver en placering i et attraktivt erhvervsmiljø i Storkøbenhavn

Se alle kontorfællesskaber og kontorhoteller med kontor til leje i Herlev

Herlev er en forstad til København og har cirka 26.000 indbyggere. Herlev ligger placeret grænsende op til Ballerup mod vest og Gladsaxe mod nord. Herlev har en fantastisk placering i Storkøbenhavn, da byen har direkte adgang til motor- og hovedvejene, der omgiver København. Grundet sin placering bliver Herlev også kaldt for et trafikalt knudepunkt i den Storkøbenhavnske trafik. Herlev har desuden en s-togs-station, og Vanløse Station kan nåes på under 10 minutter, hvorfra man kan tage metroen til indre København.

Herlev er med sin placering i Storkøbenhavn rigtigt attraktivt for virksomheder, som ikke har interesse i at betale den høje husleje i København, men som stadig ønsker at være tæt på byen og de fordele det medbringer. Endvidere er det attraktivt for virksomhedens medarbejdere at man placerer sig et sted, der er så lettilgængeligt som Herlev, da det i manges tilfælde vil kunne forkorte transporttiden til arbejde, hvis man er i bil. Mange virksomheder har da også set de fordele Herlev har at byde på, og Herlevs erhvervsområde er derfor i stor udvikling.

Fakta om Herlev:
Herlev Kommune
Information om Herlev på Wikipedia
Statistikker om Herlev (Danmarks Statistik)
Kort over Herlev

Kontorhotel/Kontorfællesskab i Herlev
Klik her for at se de bedste tilbud på kontorlokaler til leje i Herlev lige nu
Klik her for en oversigt over kontorfællesskaber og kontorhoteller i hele Storkøbenhavn med ledige kontorlokaler netop nu.
Tilbage til byfakta-siden