Findkontor.dk

Dette site er skabt af Lokaleportalen.dk, som er Danmarks største portal for erhvervslokaler. Send en mail til vip@lokaleportalen.dk eller ring på 25238710, hvis du vil udleje dine lokaler hurtigt.

Kontorlejemål til leje i Aalborg Centrum

14 - 51 m2 kontorhotel, kontor i Aalborg Centrum til leje

BOXIT Flexoffice - kontorhotel på Aalborgs bedste placering

BOXIT Flexoffice er et moderne og professionelt kontorhotel, der er fleksibelt ud over det sædvanlige. Et sted, hvor du kan drive og udvikle din forretning fra dag 1. Du får høj kvalitet til en lav pris, fordi vi har skåret de dyre, overflødige ydelser fra, som ofte kendetegner kontorfællesskaber. Flyt ind med det samme og videre, når det passer dig. Der er ingen binding. Sig op senest den 15. i måneden og vær ude af kontoret ved månedens udgang. Book dit nye kontor i Aalborg allerede i dag.
Selv om prisen hos BOXIT Flexoffice ligger i den lave ende, er der ud over leje af selve lokalet en hel del fordele indeholdt i lejemålet:
- Central placering tæt på banegård, busterminal, centrum og motorvejen.
- Gratis parkeringsplads inkl. gæsteparkering lige ved døren.
- Indhegnet, overvåget område, der er aflåst aften og weekend.
- Elektronisk adgangskontrol med pinkode til port og nøglebrik til døre.
- Vand og varme.
- Fælles anretterkøkken, kantine og vandautomater.
- Rengøring og vedligehold af fællesområder.
- Plads til dit firmanavn ved kontordør og indgangsparti.
- Networking med andre erhvervsdrivende.
BOXIT Flexoffice er bygget sammen med BOXIT Aalborg C - et stort, attraktivt og indhegnet anlæg med ca. 1.800 depotrum og et moderne kontorhotel bestående af 64 selvstændige kontorer, mødelokaler og kantine. Størrelserne på kontorerne ligger fra 14-51 m2. De mindste kontorer har god plads til 1-2 medarbejdere og ...