Findkontor.dk

Dette site er skabt af Lokaleportalen.dk, som er Danmarks største portal for erhvervslokaler. Send en mail til vip@lokaleportalen.dk eller ring på 25238710, hvis du vil udleje dine lokaler hurtigt.

Kontorlejemål til leje i Sønderborg

10 - 100 m2 kontorhotel i Sønderborg til leje

KONTORHOTEL I SØNDERBORG

I Voxeværket Sønderborg er dit kontor helt nyistandsat og meget centralt. Sønderborg er en af vores større bygninger, og der er derfor masser af mulighed for sparring og erfaringsdeling mellem lejere.

I Sønderborg tilbyder vi lukkede kontorer samt undervisnings-, møde- og open community lokaler. Desuden er bygningen placeret på en stor grund med meget haveplads, så du kan nyde en grøn frokostpause i sommeren eller holde din årlige firmafest på plænen. I forhaven findes også en kæmpe parkeringsplads, som både du, dine ansatte og dine kunder kan benytte sig af gratis.

Som sagt er kontorhotellet centralt, og du har derfor nem adgang til motorvejen, hvis du skal til Tyskland, Fyn eller op gennem Jylland, hvor du selvfølgelig kan benytte mødelokalerne i alle vores andre huse.

Et kontor hos Voxeværket Sønderborg er din virksomheds mulighed for at drive, udvikle og vækste i et stærkt, landsdækkende kontorfællesskab. Sønderborg er et oplagt samlingssted - og du kan altid snuppe en kop varm kaffe, selvom du blot svinger forbi.