Findkontor.dk

Dette site er skabt af Lokaleportalen.dk, som er Danmarks største portal for erhvervslokaler. Send en mail til vip@lokaleportalen.dk eller ring på 25238710, hvis du vil udleje dine lokaler hurtigt.

Kontorlejemål til leje i Glostrup

10 - 350 m2 kontor, kontorhotel i Glostrup til leje

Dejlige kontorlokaler, lyst og venligt.

Vi tilbyder kontorlokaler hvor i selv kan vælge størrelse op til 350 kvm, prisen reguleres i forhold til antal kvm.

Lejemålet er en del af Albertslund’s eftertragtede erhvervskvarter i området bag Nordre Ringvej, og kun få minutter fra af- og tilkørsel til motorvejen.

Lejemålet:
Man kommer ind til lejemålet via et fælles glasindgangsparti med de nuværende lejere i stueplan og 1 sal. Ejendommen består af 1 erhvervslejemål i stue og1 sals plan, og kontorfællesskabet ligger på 1. salen, hvor det er delelokaler med udlejer. Foruden eget aflukkede kontor, så byder kontorfællesskabet på følgende faciliteter: herre- og dametoiletter, tekøkken med tilhørende kantine, brusebad og to fuldt møblerede mødelokaler.

I forbindelse med leje af kontorer, er det også muligt at leje lagerplads efter behov. Lagerplads er pallereoler. Lokalerne udgør fra 10-300 m2, og er beliggende på 1 sal

Parkerings- og trafikforhold:
Der er omkring ejendommen ca. 100 gratis parkeringspladser til brug for ejendommens lejere og gæster.

Foran ejendommen stopper Bus 149, som hvert 20. minut kører mellem Glostrup St. og Albertslund St.

Ydermere bliver der etableret en Letbane Station ca. 250 meter fra lejemålet, som forventeligt vil gå i drift i år 2025. Letbanen vil i rush hour have afgang hvert 5. minut, og stopper 29 gange mellem Lyngby og Ishøj. Øvrige tidsrum vil den gå hvert 10. minut.

Fælles-, drift- og varmeudgifter:...