Findkontor.dk

Dette site er skabt af Lokaleportalen.dk, som er Danmarks største portal for erhvervslokaler. Send en mail til vip@lokaleportalen.dk eller ring på 25238710, hvis du vil udleje dine lokaler hurtigt.

Kontorlejemål til leje i Herning

1 - 500 m2 kontorfællesskab, kontor, klinik i Herning til leje

SANDAGERHUS OFFICE SPACE

Sandagerhus Office Space i Herning er et nyt og moderne kontorfællesskab med en imponerende størrelse på knap 1500 kvm.

Kontorfællesskabet tilbyder forskellige kontor- og lagerlejemål, der passer til virksomheder i alle størrelser og brancher.

Med 28 kontorer i varierende størrelse
er der rig mulighed for at finde den perfekte arbejdsplads for enhver virksomhed.

Sandagerhus Office Space er designet med moderne og stilfuldt omgivelser, der er med til at skabe et inspirerende og produktivt arbejdsmiljø. Kontorfællesskabet her et stort fokus på at imødekomme lejernes behov og ønsker, og tilbyder derfor en bred vifte af faciliteter og services. Dette inkluderer blandt andet adgang til mødefaciliteter, hyggerum, veludstyret køkken og frokoststue, flot foyer, gode toiletfaciliteter, internet og 90 parkeringspladser.

Uanset om man er en lille virksomhed eller en etableret virksomhed er Sandagerhus Office Space et attraktivt valg for alle, der leder efter en fleksibel og moderne arbejdsplads, hvad end man ønsker en kontorplads eller eget kontor.

El, vand, varme, fællesomkostninger, fibernet og parkering er inkluderet.

AV-udstyrede mødelokaler.

Kontorfællesskabet er i konstant udvikling..