Findkontor.dk

Dette site er skabt af Lokaleportalen.dk, som er Danmarks største portal for erhvervslokaler. Send en mail til vip@lokaleportalen.dk eller ring på 25238710, hvis du vil udleje dine lokaler hurtigt.

Kontorlejemål til leje i Taastrup

10 - 150 m2 kontorfællesskab i Taastrup til leje

BUCH BUSINESS CENTER – det moderne kontorfællesskab

Fuldt udlejet siden åbningen i maj 2023, hvorfor der nu er en udvidelse med helt nye kontorer på vej.

Området:
Spotorno Allé 2-10 blev opført i 1998, udgør 7.414 m2, og er forbundet med naboejendommen Spotorno Allé 12, som man deler ejendommens mange parkeringspladser med. Ejendommen huser i forvejen flere andre store og mellemstore lejere, herunder DB Cargo Scandinavia A/S, HumanizeR A/S, VISMA Creditro, Rent Estate A/S, Berry Superfos A/S m.fl.

Ejendommen er beliggende centralt i ét af Høje Taastrups mest eftertragtede erhvervskvarterer, der er hjemsted for mange offentlige og private virksomheder, herunder Novo Nordisk, DSB, Høje Taastrup Rådhus, Danica Pension, Rigspolitiet m.fl.

Ejendommen er placeret i gåafstand til Høje Taastrup St. (Linje B), City2 og ligger midt i den nye bydel Høje Taastrup C, som består af godt 110.000 m² nyopførte boliger og med hyggelige stisystemer, samt en stor skatepark. Med de mange nye boliger vil der også komme en efterspørgsel på både restauranter og caféer, ligeledes i gåafstand fra ejendommen.

Lejemålet:
BUCH BUSINESS CENTER på Spotorno Allé 4 åbnede op på 2. salen d. 1. maj 2023, og består af 21 aflukkede kontorer i forskellige størrelser. Her er det muligt at leje et enkelt aflukket kontor, eller kombinere flere kontorer ved siden af, eller over for hinanden. På den måde kan vi omfavne alle størrelser virksomheder, om man er 1 eller 15 medarbejdere. Kontorfællesskabet er i marts...