Findkontor.dk

Dette site er skabt af Lokaleportalen.dk, som er Danmarks største portal for erhvervslokaler. Send en mail til vip@lokaleportalen.dk eller ring på 25238710, hvis du vil udleje dine lokaler hurtigt.

Kontorlejemål til leje i København K

1 - 20 m2 kontorfællesskab, kontor i København K til leje

Måske verdens bedste kontorfællesskab?

Trænger du til kollegaer? Er du freelance og træt af at sidde alene? Måske en mindre virksomhed - I er et par stykker eller tre. Gad du/I godt sidde i hjertet af København lige ved Strøget og Larsbjørnsstræde og 200 m til Nørreport?

Vores kontor er stort, ca. 170 kvm, med ti kontorpladser - en gammel herskabslejlighed i en fredet ejendom.

Og pr. 1. januar 2023 har vi to ledige pladser.

Lige nu er vi Morten Andersen, Mikael Gormsen, Kirsten Holm-Petersen, Nik Bredholt, Randi K. Pedersen, Tonny Gottlieb, Peer Kaae og Karin Bergquist. Vi arbejder indenfor journalistik, design, udvikling, kommunikation, forfattervirksomhed og religion.

Kollektivet er ikke et køligt kontorhotel, men er fyldt med kloge sparringsparate erfarne mennesker, som er her dagligt - og har været i kontorfællesskabet i mange år. Med et gammelt udtryk: vi kommer hinanden ved.

Vi har to årlige fester, den ene med overnatning, vi har kaffe/te/vand ordning, printere, papir, net osv - og det hele er med i prisen.

Pris pr. plads pr. måned er DKR 2.700 inkl. alt. Og det er alt…