Findkontor.dk

Dette site er skabt af Lokaleportalen.dk, som er Danmarks største portal for erhvervslokaler. Send en mail til vip@lokaleportalen.dk eller ring på 25238710, hvis du vil udleje dine lokaler hurtigt.

Kontorlejemål til leje i Ballerup

10 - 1000 m2 kontorhotel i Ballerup til leje

Fleksibel arbejdsplads i Regus Ballerup

Lettilgængeligt knudepunkt for virksomheder i Danmarks ""Silicon Valley""
Bliv en del af de tusindvis af teknologi- og biovidenskabsvirksomheder i Ballerups sprudlende distrikt. Nyd en perfekt blanding af innovative og moderne kontorpladser og inspirerende grønne områder ved Lautrup Park.

Få arbejdet produktivt i smukt møblerede og velbelyste omgivelser, før du slapper af med dine kolleger på den udendørs terrasse. Du kan let være vært for gæster takket være gode de transportforbindelser ind til København samt et motorvejsnet, der forbinder Ballerup med Tyskland og Sverige.

Ballerup forretningscenter er beliggende i Lautrup Park erhvervspark, som har Danmarks største koncentration af forsknings-og high-tech virksomheder. Ballerup er Danmarks svar på ‘Silicon Valley’, et område der huser ca. 10.000 IT og telekommunikationsvirksomheder, og yderligere 5.000 virksomheder inden for biovidenskab, medikusproduktion, udvikling og forskning.

Hos Regus Ballerup kan vi hjælpe med:

• Kontorplads: Private, fuldt møblerede og udstyrede kontorer til én person eller en hel virksomhed, og som er tilpassede dine behov. Muligheder spænder fra servicerede til skræddersyede kontorpladser til backuppladser ifm. katastrofer og dagkontorer – med adgang efter behov.

• Coworking: Vores coworking-pladser er designede til samarbejde, og der er taget hånd om alle de små detaljer. Reservér et fast skrivebord eller gør brug af hot-desking, og ...