Findkontor.dk

Dette site er skabt af Lokaleportalen.dk, som er Danmarks største portal for erhvervslokaler. Send en mail til vip@lokaleportalen.dk eller ring på 25238710, hvis du vil udleje dine lokaler hurtigt.

Kontorlejemål til leje i Kolding

39 m2 andet i Kolding til leje

Kontor til leje i mindre kontorfælleskab i Kolding

Kontor til leje i mindre kontorfælleskab inkluderer:

  • 39 m2
  • El, vand og varme.
  • Rengøring af fællesarealer
  • Internet (alm. hastighed).

Vi har et ledigt kontorlokale på Esbjergvej til leje. Det er beliggende tæt på motorvej E45 og E20, og kun få minutters køretur fra Kolding bymidte. Kontorlokalet er på netto 39 kvm og er i et mindre kontorfællesskab med en uformel omgangstone. Udover kontorlokalet har du adgang til fælles faciliteter såsom mødelokale, frokostrum/køkken og toilet.

Ejendommen har en stor parkeringsplads til ejendommens lejere og gæster, og der er også en busholdeplads beliggende kun få hundrede meter fra lejemålet, hvilket gør det let at komme til og fra ejendommen.

Lejen inkluderer el, vand og varme samt rengøring af fællesarealer og internet med almindelig hastighed.

Der er en fælles indgang til kontorfællesskabet, og udenfor er der også et lille gårdmiljø med bord og bænke, hvor man kan nyde en kop kaffe eller frokostpausen.

Dette kontorlokale er ideelt for små virksomheder eller freelancere, der har brug for et professionelt arbejdsrum, men samtidig ønsker at arbejde i en uformel atmosfære sammen med andre.