Findkontor.dk

Dette site er skabt af Lokaleportalen.dk, som er Danmarks største portal for erhvervslokaler. Send en mail til vip@lokaleportalen.dk eller ring på 25238710, hvis du vil udleje dine lokaler hurtigt.

Kontorlejemål til leje i Kolding

200 m2 andet i Kolding til leje

Pænt og lyst kontor på 200kvm i den nordlige del af Kolding

Lejemålet er et flot og funktionelt indrettet kontor, beliggende på 1. sal i en rødstensbygning med flot og præsentabelt indgangsparti, der deles med DSV og Studievalg Danmark.

Disse kontor til leje i Kolding ligger få minutter fra både motorvej E20 og E45 som vi glæder os over at kunne udbyde hos KLH Erhverv . Området er ét af de mere populærere erhvervsområder i Kolding, hvor du findere lejer som Würth, Lidl, Trolden, Source Technology, Kokkekompagniet, Virbac og Green Hydrogen Systems som nogen af de
nærmeste naboer.

Der er flere muligheder for at indrette sig, så det passer bedst muligt til jeres behov. Der er i dag 2 celle kontoer, ét stort kontor og ét nummer mindre. Herudover er der storrumskontor og arkivrum.

Gulvet er mahogni træ, der passer godt sammen med de lyse og hvide vægge. Adgangen til disse kontor til leje i Kolding sker via en bred trappe fra hovedindgang.

Der findes også et mindre fælles køkkenområde og toilet samt mindre garderobeområde på samme etage.

Der er desuden et selvstændigt rackskab tilhørende lejemålet, som gør det let at få internet tilkoblet.

Udenoms arealet er stort, og der er gode parkeringsforhold for både kunder og personale.

Vi fremviser gerne lokalerne for dig, efter forudgående aftale.