Findkontor.dk

Dette site er skabt af Lokaleportalen.dk, som er Danmarks største portal for erhvervslokaler. Send en mail til vip@lokaleportalen.dk eller ring på 25238710, hvis du vil udleje dine lokaler hurtigt.

Kontorlejemål til leje i Ølstykke

10 - 1000 m2 kontorhotel i Ølstykke til leje

KONTORHOTEL I ØLSTYKKE

I Egedal – lige syd for Ølstykke holder vi til i en rigtig fin ejendom, hvor vi huser flere forskellige virksomheder med specialer indenfor mange fagområder. Vores fællesskab her langs ”6’eren” tilbyder kontormoduler som du selv bestemmer antallet af og vi ligger på vores helt egen grund omringet af skønne grønne områder.

I Egedal får du:

1.300 m2 med klinikker og kontorer fra 20 m2 og opefter
Start evt. på en Flyverplads eller få din egen møblerede arbejdsplads
Egen p-plads med plads til op mod 40 biler
Ejendom i 2 etager med let adgang til hovedfærdselsårene i Nordsjælland
Fine mødefaciliteter og mulighed for kurser/konference op til 60 deltager.
Voxeværket ligger tæt på 6’eren, få minutters kørsel fra den kommende motorvej mellem København og Frederikssund … roligt, indrammet af pæne grønne områder. Her i Egedal, lige syd for Ølstykke er det nemt at komme til og fra, finde plads til bilen og huset rummer stor kantine, store konference- og mødefaciliteter.

Voxeværket Egedal er velegnet for lejere som iværksættere, mindre virksomheder med fokus på pris, liberale erhverv, behandlere, terapeuter, coaches/undervisere og i det hele taget virksomheder, der ønsker at være repræsenteret seriøst og have adgang til udstyr og rammer i den absolut professionelle ende.